Lediga tjänster

 

 

 

GS17_nomineringslogotyp_nystartare

 

 

  • Boendestödjare/kvalificerad coach & kontaktperson med administrativt ansvar
  • Boendestödjare funktionsnedsättning
  • Boendestödjare psykiatri

Vill du bli en i vårt team?

Vi fortsätter att utöka vår verksamhet och behöver nu förstärkning i vårt arbetslag.

Vi tillsätter nu 3 tjänster inom boendestöd, heltid och deltid. Krav är att du minimum är utbildad undersköterska med inriktning mot psykiatri eller funktionsnedsättning samt att du har körkort och bil. Alternativt är du utbildad inom barn och fritidsprogrammet. Saknar du relevant inriktning bör du vara redo att valideras inom psykiatri eller funktionsnedsättning. Du arbetar måndag-fredag mellan kl 08,00-17,00. Tiderna kan komma att variera något.

Som boendestödjare med administrativt ansvar kommer du vara den som biträder oss med samordning. Du kommer att vara med och planera schema, möten mm. Du kommer att arbeta både med administrativa uppgifter och även ute på fält med kunder. Du kommer att arbeta med både boendestöd och/eller utföra uppdrag som coach och kvalificerad kontaktperson.

Vi tillsätter boendestödjare med inriktning mot psykiatri samt även funktionsnedsättning vilket innebär att du kommer arbeta med den målgrupp du har kunskap och erfarenhet inom.

För att arbeta hos oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, flexibel och att du har god kännedom och kunskap om psykisk ohälsa, missbruk samt NEP-diagnoser. Du bör ha vana att arbeta efter samt upprätta genomförandeplaner. Du har även erfarenhet av social dokumentation och kan det svenska språket väl i både tal och skrift. Du arbetar bra både självständigt och i grupp, du är van att hålla ett högt arbetstempo och du hanterar snabba ändringar i arbetet väl. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Arbetet kräver mycket eget ansvar och hos oss fungerar du som spindeln i nätet.

Meriterande för oss är om du har erfarenhet och intresse av träning, hälsa och välmående då det är en stor del av vårt arbete.

 

Maila oss ditt CV för att söka tjänsten.

info@arosstodgrupp.se

Vi behandlar endast ansökningar som uppfyller våra kompetenskrav.

Välkommen med din ansökan!
.
.
 .
logga-2