Lediga tjänster

 

GS17_nomineringslogotyp_nystartare

 

 

Samordnare

Vi söker efter en samordnare som kommer att kombinera administrativt arbete med att vara ute på fält och arbeta med kunder. Du kommer vara med att rodda i det dagliga, dvs planera och lägga schema för kunder och personal. Du kommer ha daglig kontakt med våra kunder och du kommer medverka på möten med andra myndigheter och aktörer. Du kommer kontinuerligt att handleda och vägleda dina kollegor i arbetet. Du bör ha vana att arbeta efter samt upprätta genomförandeplaner. Du har även erfarenhet av social dokumentation och kan det svenska språket väl i både tal och skrift. Du arbetar bra i grupp, du är van att hålla ett högt arbetstempo och du hanterar snabba ändringar i arbetet väl. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Du är professionell och tar dig gärna an nya uppgifter. För att arbeta hos oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, flexibel och att du har god kännedom och kunskap om psykisk ohälsa, missbruk samt NEP-diagnoser. Arbetstiderna kan variera men du arbetar måndag-fredag varierande mellan kl 07,00-19,00.

För oss är hälsa och träning en del i vårt arbete och därför är det viktigt för oss att du också har träning som ditt intresse då du kommer att coacha och träna tillsammans med våra kunder.

Krav är att du minimum är utbildad undersköterska med inriktning mot psykiatri/funktionsnedsättning samt att du har körkort och bil.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Boendestödjare

Vi söker efter en boendestödjare som kan arbeta i vår verksamhet. Krav är att du minimum är utbildad undersköterska med inriktning mot psykiatri/funktionsnedsättning samt att du har körkort och bil. Arbetstiderna kan variera men du arbetar måndag-fredag varierande mellan kl 07,00-19,00. Till denna tjänst söker vi en kvinnlig boendestödjaren.

För att arbeta hos oss är det viktigt att du är lösningsfokuserad, flexibel och att du har god kännedom och kunskap om psykisk ohälsa, missbruk samt NEP-diagnoser. Du bör ha vana att arbeta efter samt upprätta genomförandeplaner. Du har även erfarenhet av social dokumentation och kan det svenska språket väl i både tal och skrift. Du arbetar bra i grupp, du är van att hålla ett högt arbetstempo och du hanterar snabba ändringar i arbetet väl. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Du är professionell och tar dig gärna an nya uppgifter. För oss är hälsa och träning en del i vårt arbete och därför är det viktigt för oss att du också har träning som ditt intresse. Arbetet kräver mycket eget ansvar.

Välkommen med din ansökan!